Brug for en integration imellem din webshop og dit økonomisystem.

Vi sælger og supporter til de mest kendte økonomisystemer og webshops.

Vi har integrationer til følgende økonomisystemer e-conomic, billy, dinero, Mamut og C5 sammen med Prestashop, Woocommerce, Joomla og Magento.

Vores integrationer arbejder 1-vejs eller 2-vejs, afhængig af det behov du har for at kunne integrere din webshop med dit økonomisystem. Nogle kunder ønsker kun deres webshop skal exportere ordrer, produkter og kunder til økonomisystemet, mens andre kunder ønsker en større løsning, hvor de vil have 2-vejs kommunikation mellem deres økonomisystem og webshop.

Såfremt vores standard integrationer ikke er tilstrækkelige, har vi mulighed for at videreudvikle specielle løsninger til netop dit behov. Vi har gennem tiden lavet mange kundetilpassede løsninger til glæde for vores kunder.

Med vores app’s kan du let  overfører vare, kunder og ordre fra din webshop direkte til dit økonomisystem, så din webshop altid er opdateret over til dit økonomisystem. Hver gang der er en ny ordre overføres den til dit økonomisystem via vores applikation. Eller hver gang du ændre i kunder og vare så opdateres dit økonomisystem.

Med vores løsninger betaler du ikke for hvor mange vare, kunder eller ordre du overfører, men kun en månedlig ydelse og et setupfee for at vi sætter integrationen op til din virksomhed.

Vi er eksperter i de fleste økonomisystemer og webshops og har mange års erfaring med at bruge disse programmer.

Kontakt os på +61391677 eller mail@odsherred-regnskab.dk for en nærmere dialog om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Vores løsninger er meget konkurrencedygtige på priser, og vi har et kompetent team til udvikling og support.

Bestil din integration allerede idag via: shop2erp.dk 

Du har også mulighed for at bestille en gratis prøve.