Odsherred-regnskab er blevet forhandler af channelcrm.

 

ChannelCRM er et komplet CRM-system, der hjælper hundreder af virksomheder med at sælge mere, giver styr på kundeinformationer og marketing, forbedrer kundeloyaliteten og spare tid og penge.

ChannelCRM indeholder alle de faciliteter, du forventer af en CRM-løsning.

CRM systemet er den enkle tilgang til alle væsentlige informationer om dine kunder og emner. Du kan segmentere firmaer, som du ønsker det, gemme oplysninger om kontaktpersoner, relationer, og journalisere dokumenter og e-mails. Alle medarbejdere kan få adgang til oplysningerne, og du vil altid have det fulde overblik:

  • Hvem havde vi sidst møde med hos kunden?
  • Hvilke mails har vi sendt og modtaget?
  • Hvad er der i Salgsforecast?
  • …. og meget meget mere….

I stedet for gule lapper, huskesedler i regneark, livstrætte kontaktstyringssystemer, e-mails og aftaler spredt for alle vinde på talrige PC’ere, får du overblik, orden og styr på salget. Hundreder af virksomheder har valgt ChannelCRM og oplevet enorme forbedringer i salg og kundetilfredshed.

Fordelene kommer lynhurtigt, fordi ChannelCRM ikke skal installeres af it-konsulenter, og fordi det ikke er nødvendigt med dyre tilretninger. De fleste kunder er i gang i løbet af den første dag. Hundredevis af sælgere har allerede gjort det med succes.

 

Teknikken bag

Først og fremmest så lad os slå fast, at teknik gør det ikke alene. Det er CRM systemets forståelse for din salgshverdag og dine behov, der er det vigtige.

Men teknikken skal alligevel være i orden for at give de muligheder du har behov for og for ikke at skabe begrænsninger – nu eller i fremtiden.

ChannelCRM ligger i “Skyen”, som nogen kalder det. Det betyder, at du ikke skal rode med IT teknik.

  • Ingen installation
  • Ingen bøvl med backup af dine data
  • Du kan komme til dine data overalt i verden
  • Sikkerheden er i topklasse.

Kontakt os allerede idag for at få en 14 dages gratis prøve. Jeg kommer gerne til dig og fremviser channelcrm uforpligtende.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked