Dankortterminal og MobilePay

FlexPOS kassesystem kan naturligvis også synkroniseres med en dankortterminal. Som udgangspunkt kan du genbruge din gamle dankortterminal, dette vil vores forhandlere tage sig af, og supportere omkring. FlexPOS kasseapparatet er godkendt til at bruge Ingenico IPP350, Ingenico Elite 6400 samt enkelte point terminaler. Ovenstående dankortterminaler er alle integrerede dankortterminaler. Som udgangspunkt kan kasseløsningen fungerer med alle ikke-integrerede dankortterminaler. En ikke-integreret terminal modtager ikke beløbet direkte fra kasseapparatet, så ekspedienten skal selv taste beløbet ind manuelt.

Vi anbefaler at I tager fat i en af vore forhandlere, og hører dem ad omkring genbrug af gammelt udstyr. De kan guide jer på bedst mulig vis, så i kan få et velfungerende kasseapparat med dankort til. Ligeledes vil de hjælpe jer med at få lavet en dankortaftale, som det kræver for at kunne tage imod dankort, hvis i ikke allerede har en dankortaftale.

Dankort terminal
Mobilepay kassebetaling

Kasseapparat med MobilePay

kasseapparat med MobilePay integration. Der skal blot integreres en lille MobilePay box sammen med kasseapparatet. Herefter kan kunderne betale ved at logge ind på MobilePay appen og holder deres telefon foran kasseapparatet, eller ved at scanne QR koden.MobilePay betalingsløsningen er dermed både nem for medarbejderne i butikken, samt for kunderne. Et kasseapparat med MobilePay er akkurat lige så sikkert som med dankortterminaler, så der er ikke noget at frygte. MobilePay integrationen er mindst lige så hurtig som andre betalingsløsninger.