Kassesystem til Dinero

Dinero er et af de mest benyttede økonomisystemer herhjemme.
Derfor har vi i også i samarbejde med Dinero udarbejdet en integration mellem Dinero og et FlexPOS kasseapparat. Integrationen synkroniserer data fra kasseapparatet direkte over i Dinero.

Når der bliver foretaget et salg på kasseapparatet, bliver dagens salgstal helt automatisk registreret over i Dinero.

På denne måde er dit regnskab altid up-to-date, og samtidig med dette sparer du en masse tid. Det tager tid at flytte bilag og fakturaer mm. hver gang du får en ordre, og taste det ind manuelt i dit økonomisystem. Her sker det helt automatisk, og du kan dermed benytte tiden hvor det giver bedst mening for dig.

Omsætning og Betalinger overføres automatisk til kassekladden

Når dagen er slut gøres kassen op med en dagsopgørelse, denne er omdrejningspunktet for den information der sendes videre til Dinero.
På bagrund af dagsopgørelsen dannes der x antal poster i kassekladden uden du skal gøre noget.
Alt efter opsætning sendes omsætning ind på en eller flere omsætnings konti.
På den måde har du mulighed for at få så meget overblik over din forretning i dit regnskab som du ønsker.
Betalinger og afregning med nets, for at lette afstemning af betalinger der kommer via betalingskort eller mobilepay han man mulighed for at sætte kontering af disse op så betaling kommer ind på forskellige finanskonti alt efter kort type(dog kun muligt ved integreret kort) på den måde kan man stemme finanskonto og afregning fra nets af mod hinanden.

Frihed til selv at vælge hvor data skal komme fra

Da kunder kan ha mange forskellige setup´s og kombinationer, er det s.flg muligt at kombinere denne integration med andre integrationer der evt også arbejder sammen med Dinero.
så man eks. Henter vare stamdata og priser fra en webshop på dem måde kan man lette opstarts tid samt vedligehold af info.

FlexPOS-funktioner der er understøttet sammen med integration til Dinero

Omsætnings poster fra kassen indlæses pr dagsopgørelse(så dagsopgørelse´s kvittering kan bruges som bilag)
Mulighed for at kontere omsætning på flere omsætnings konti
Mulighed for at kontere kortbetalinger på flere Finans konti ved brug af integreret betalingsterminal
Mulighed for at kontere mobilepay betalinger på egen Finans konto ved brug af integreret mobilepay POS
Mulighed for at modtage omsætning på sms
Mulighed for at kører med flere afdelinger / butikker der har hver deres dinero konto
Let opsætning

Muligheder og kombinationer

Udvidet Lager i FlexPOS som giver mulighed for at lette arbejdet i forbindelse med status.

Integreret betaligsterminal

Integreret MobilePay POS

Label Print

3 forskellige Dinero Workflows

Dinero integrationen kan sættes op på flere forskellige måder, alt afhængig af kundens ønske. Det varriere hvor kunden ønsker at holde sin lagerstyring mv. og derfor er der flere forskellige måder integrationen kan sættes op på. For at illustrere de mange muligheder, og hvad dette betyder, har vi udarbejdet 3 workflows med illustrationer, som gerne skal belyse fordelene ved de forskellige workflows.

Dinero Workflow 1

Workflow 1 illusterer vores mindste dinero løsning. Denne løsning er blot en standard integration mellem FlexPOS kasseapparatet og Dinero. End of day skal i blot lave en dagsopgørelse, som automatisk sendes direkte over i Dinero regnskabsprogrammet, hvor den så ligger parat til bogføring.

workflow 1
Workflow 2

Dinero Workflow 2

Workflow 2 er for dem der ønsker at holde lagerstyringen i deres webshop. Her opretter du varerne i webshoppen, og alle varer og priser styrres ligeledes i webshoppen. Disse varer, priser mv. flyttes derefter direkte over i FlexPOS kasseapparatet. Lagertræk fra FlexPOS kassen går så modsat den anden vej op og trækkes i webshoppens lagerstyring. End of day laves en dagsopgørelse, som sendes direkte over i Dinero, hvor den ligger klar til videre bogføring.

Dinero Worflow 3

Workflow 3 er for dem der ønsker at have lagerstyring beliggende i FlexPOS kasseapparatet. Her overføres produkter, priser mv. fra webshoppen over til FlexPOS kasseapparatet. Lagertræk fra webshoppen flyttes ligeledes over i FlexPOS, hvor lagerstyringen er placeret. End of Day laves der en dagsopgørelse på FlexPOS kasseapparatet, hvor salget flyttes direkte over i Dinero og ligger klar til videre bogføring.

map