economic

Flexpos

economic

KASSEAPPARAT TIL MANGE BRANCHER
FlexPOS kassesystemet passer til mange brancher. Systemet er udstyret med en række funktioner og moduler, som gør det muligt at tilpasse kasseapparatet lige til din butik. Dermed fungerer kasseapparatet både til en detailbutik, cafe, bar, tøjbutik eller hvad det måtte være.

Af smarte moduler/funktioner til kassesystemet kan blandt andet nævnes; integration med webshop, gavekort/tilgodesedler, byttemærker, bordbestilling, stregkoder og meget mere. Læs mere på vores funktionsliste eller vores brancheløsninger.

ONLINE FLEXSYSTEM – OPRET NYE VARER MM. OVER ALT
Med FlexPOS styresystemet FlexSystem er du altid online. FlexSystem er stedet hvor du styrer dit kasseapparat. Et onlinebaseret system gør det derfor muligt, at oprette varer, ændre lagertal mv. ligegyldigt hvor du befinder dig. Du kan altså sidde i et lokale i den anden ende af butikken, derhjemme eller i sommerhuset og opdatere dit system, og dermed også kasseapparatet.

Via. FlexSystemet kan du ligeledes trække salgsrapporter mm. direkte ud af systemet. Som standard indeholder dit kasseapparat en rapportpakke, har du behov for yderlige rapporteringer/specielle rapporter, kan de laves mod ekstra betaling via. Forhandlerne.

KASSEAPPARAT MED DANKORTTERMINAL
Du kan naturligvis udstyre dit FlexPOS kasseapparat med en moderne dankortterminal. FlexPOS kan både fungerer med integrerede og ikke integrerede dankortterminaler, hvilken løsning der passer bedst til lige dit behov, kan vores store forhandlernetværk være behjælpelig med.

UDVIKLING TIL FLERE BUTIKKER
Det er intet problem at udvide jeres FlexPOS løsning til flere butikker. Vi har i dag flere kunder, som har flere butikker kørende med FlexPOS. Blandt disse kunder findes Bahne, som har mere end 120 kasse kørende lige nu. Det eneste du skal gøre for at udvide til flere butikker er at give din forhandler et kald, og få dem til at sætte det hele i gang.

KASSEAPPARAT DER VIRKER OFFLINE SÅVEL SOM ONLINE
Meningen med POS apparatet er naturligvis, at det skal være online hele tiden. Kasseapparatet aflevere nemlig salgstal til hovedserveren løbende i løbet af dagen. Har du dog internetnet nedbrud i butikken, således at dit kasseapparat går offline, er det dog ikke en katastrofe. Forskellen på FlexPOS og mange andre POS systemer er nemlig, at FlexPOS også fungerer i offline tilstand. Kassen aflevere så bare ikke salgstal imens du er offline, men du kan stadigvæk tage imod betaling og bestillinger, og fortsætte driften indtil systemet kommer online igen.

FLEXPOS LAGERSTYRING / INTEGRATION TIL DIN WEBSHOP
POS kasseapparatet fra FlexPOS kan integreres direkte med din webshop, hvis der er behov for dette. På den måde sikrer du et synkroniseret lagerantal, så du undgår at sælge den samme varer 2 gange, henholdsvis fysisk og på webshoppen på en og samme tid. Her opdaterer lagerantallet sig selv, og justerer hele tiden i løbet af dagen.

E-CONOMIC INTEGRATION OG KASSEAPPARAT
Det er ligeledes muligt at integrere dit kasseapparat direkte med et økonomisystem som f.eks. e-conomic eller Visma Business. På denne måde overføres de rette bilag direkte fra kassesystemet over til dit økonomisystem

UNICONTA INTEGRATION OG KASSEAPPARAT.
Integrationen er lige på trapperne, og vi glæder os til at kunne tilbyde denne løsning.

Få svar på jeres spørgsmål

Invalid value.

Invalid value.

Invalid value.

Invalid value.