Responsive HQ Thumb 300x152(2)

Responsive HQ Thumb 300x152(2)

Timeregistrering

Med Intempus Timeregistrering har du mulighed for at indberette start- og sluttidspunkt for dit udførte arbejde. App’en beregner selv tidsrummet og kan automatisk fratrække pause fra det indberettede timetal. I Intempus kan du registrere alle typer af timer såsom fakturerbart arbejde, sygdom, ferie, G-dage etc.

Kørselsregistrering

Intempus’ kørselsregistrering giver dig mulighed for at indtaste start- og slutlokation, eventuelt via telefonens GPS-oplysninger. Herefter beregner Intempus distancen. Det er altså slut med at tjekke afstand på Krak. Intempus kan også håndtere flere kørselstyper som f.eks. kørsel i egen bil eller kørsel i firmabil.

Udlæg

Er du også træt af den bunke kvitteringer, der ligger og flyder? Lad Intempus hjælpe dig med at holde styr på dem. Indberet udgifter gennem app’en, så dokumentationen altid er tilgængelig i skyen. Udbetaler du diæter, kan de også indberettes gennem Intempus, som lever op til alle SKATs krav om dokumentation.

Tillægsregistrering

I Intempus kan du også indberette tillæg til din timeregistrering. Det kan være udkaldstillæg, smudstillæg, skurtillæg eller andre genetillæg. Tillægsfunktionen kan også bruges til indberetning af maskinforbrug og materiel, så du får alle omkostninger med på projektet. Dette kan tilpasses præcis til din virksomheds behov.

Billeder og dokumenter

Med Intempus er det altid nemt at finde den relevante information. Du kan nemlig vedhæfte billeder og dokumenter på alle typer indberetninger og på den måde have dokumentationen lige der, hvor den skal være. Vedhæftningerne synkroniseres naturligvis, så de også kan findes frem fra Intempus Admin.

Vareregistrering

Intempus’ vareregistrering giver dig mulighed for at tilknytte virksomhedens varekartotek til Intempus. Via Intempus App har medarbejderne mulighed for at registrere deres forbrug af varer på de enkelte sager. Du kan også tilslutte en Bluetooth-stregkodescanner til Intempus, så det er let at finde varerne i kartoteket

Få svar på jeres spørgsmål

Invalid value.

Invalid value.

Invalid value.

Invalid value.