Timeregistrering

Med Intempus timeregistrering har du mulighed for at indberette start- og sluttidspunkt for dit udførte arbejde. App’en beregner selv tidsrummet og kan evt. fratrække pause fra det indberettede timetal. I Intempus kan du registrere alle typer af timer, såsom fakturerbart arbejde, sygdom, ferie, G-dage etc.

icon

Kørselsregistrering

Intempus’ kørselsregistrering giver brugerne mulighed for at indtaste deres start- og slutlokation, og herefter beregner Intempus antallet af km imellem. Med Intempus er det slut med at tjekke afstand på krak. Intempus kan også håndtere flere kørselstyper, som fx “Kørsel egen bil” eller “Kørsel firmabil”.

icon

Vareregistrering

Intempus’ vareregistrering giver mulighed for at tilknytte virksomhedens varekartotek til Intempus. Via Intempus App har medarbejderne mulighed for at registrere deres forbrug af varer på de enkelte sager. Hvis det ønskes, kan man tilslutte en simpel Bluetooth stregkodescanner til Intempus, så medarbejderne let kan finde varerne i varekartoteket.

icon

Tillægsregistrering

I Intempus har du også mulighed for at indberette tillæg til din timeregistrering, såsom udkaldstillæg, skuretillæg eller andre genetillæg. Endvidere kan tillægsfunktionen også bruges til indberetning af maskintimer, som er brugt på sagen. Dette kan tilpasses præcis til din virksomheds behov.

icon
Integration

Intempus Administration kan integreres til dit regnskabs- hhv. lønsystem. Slip for at vedligeholde flere systemer ved at lade dine data flyde frit mellem systemerne.

Vi udfører integration til e-conomic

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked