Træt af dårlig netforbindelse ?

Prøv os risikofrit. Ingen oprettelse, ingen fragt og 14 dages fuld returret.

 

Vi ønsker, du er tilfreds!
Vi forstår, at du måske har prøvet flere leverandører og er blevet skuffet hver gang. Simpelthen fordi du bor for langt fra en normal mobilsendemast. Men vi vil gerne hjælpe dig, og derfor giver vi dig mulighed for at prøve os, uden du skal have en krone op af lommen. Vi giver dig fri oprettelse, fri fragt, og 14 dages fuld returret. Det synes vi kun er fair. På den måde kan du helt risikofrit teste forbindelsen og se, om vi kan hjælpe dig.
Bestil her på siden eller ring 61 39 16 77 og hør nærmere.

For os er internettet ikke kun for dem, der bor i de største byer. Bredbånd skal være tilgængeligt og stabilt også steder, hvor husene ikke står tættest. For en god og stabil adgang til internettet er lige så vigtigt i de små lokalsamfund som i de store byer.

Vi forsøger vi at hjælpe alle, der har behov for en stabil internetforbindelse. Det gælder uanset om du bor uden for bygrænserne, har sommerhus ved kysten eller sejler langt ude på havet. Vi levere bredbånd i alle de områder, som ellers har haft udfordringer på de traditionelle netværk. Du kan vælge mellem ubegrænset forbrug eller 40 GB data. Hvilket abonnement du skal vælge kommer an på dit forbrug. Streamer du film, musik og TV skal du vælge ubegrænset forbrug. Bruger du i stedet forbindelsen til at tjekke mails, Facebook, E-boks, Netbank, YouTube, nyheder o.l. kan du sagtens nøjes med 40 GB data.

Med Net1 mobilt bredbånd får du:

  • Tryghed: Ubegrænset data i Danmark og Sverige
  • Dækning: Net1 dækker, hvor andre giver op. Tjek din dækning her
  • Stabilitet: God og stabil internetforbindelse med en forventet hastighed på mellem 5 og 10 Mbit/s.
  • Fleksibilitet: Mulighed for at sætte abonnement i bero
  • Frihed: En router, der ikke kræver installation og leverer trådløst internet til kontoret eller bilen
  • Mobilitet: Mulighed for at tage routeren med på landevejen
  • Service: En uovertruffen og personligkundeservice der altid er klar med hjælp

Her er hvad vores kunde Anders siger om os.

Vi fik hurtigt bekræftelse på vores ordre og modtog kort efter routeren. Vi installerede sagerne og…. alt virkede perfekt. Meget let installation og super dækning, også i vores sommerhus som ligger langt ude på landet. Så altså vores bedste anbefalinger til Net1.

Vi har over 200.000 kunder i Skandinavien og leverer mobilt bredbånd til både private og erhverv. Vores mobile internet kræver hverken telefon- eller kabelstik, og WiFi-routeren kan tages med overalt. Routeren kræver ingen installation, giver trådløst internet og er perfekt til hjemmet, sommerhuset, på camping og båden. Som den eneste udbyder giver vi mulighed for at få ubegrænset forbrug, så man aldrig løber tør for data. Forbindelsen kan bruges uden ekstra omkostninger i Sverige.

Perfekt til sommerhuset eller båden

Mobilt bredbånd med 40 GB data er en god løsning til hele familien. Vores router leverer trådløst internet, som er lige til at tage med sig. Dvs. at internettet kan benyttes hjemme og tages med i sommerhuset, bilen eller på båden. Vi anbefaler denne løsning til alle, som dagligt har behov for at komme på nettet, men som ikke streamer store mængder at film og tv.

Prøv risikofrit! Lige nu får du oprettelse for 0 kr.
Ring 61 39 16 77 for spørgsmål.
Ønsker du en demonstration brug kontaktformularen.

Brug kontaktformularen, så sender vi dig en Router, som du har inden for 2 dage.

 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked