Billy  er i  i front blandt de mest moderne og brugervenlige regnskabsprogrammer til iværksættere og mindre og mellemstore virksomheder der er derude.

https://www.billy.dk/odsherred-regnskab . Prøv Billy gratis.

Vi konverterer gratis dine data fra dit gamle økonomisystem.system hvis du køber Billy.

Med ovenbliksparelet får du vigtig information om din virksomheds økonomi såsom momsoverblik, salgstal, udgifter og likviditet. I panelet kan du også se, hvornår du sidst har synkroniseret dit regnskab med din bank.

Let og tidsbesparende fakturering, uanset hvor du er! Send fakturaer via din iPad eller computer og spar en masse tid. Drop Excel-arket og bogholderen og hold styr på fakturaerne med Billy.

Regninger

Lad krøllede og glemte kvitteringer høre til fortiden. Registrer dine regninger via din smartphone og hold orden i sagerne, når du er på farten. Regninger er ikke, hvad de har været!

Moms

Momsfunktionen følger alle SKATs standarder og giver dig et unikt her-og-nu overblik over, hvad du skylder i moms, så du altid har ro i maven og ikke får nogen grimme overraskelser.

Tilbud som du ønsker det.

I stedet for at sende tilbud lavet i Excel eller Word kan du sende et professionelt tilbud med dit eget logo og flot grafik. Du kan endda få kunden til at underskrive dit tilbud digitalt, så de ikke løber fra regningen.

Lette processer

Med denne smarte funktion kan du oprette dine tilbud som ordrebekræftelse, prisoverslag eller tilbud. Du bestemmer altså selv, hvad du vil kalde dit tilbud, så det afspejler din virksomhed og dine processer.

Spor dine tilbud

Sporingsfunktionen tillader dig at se, hvor i afsendelsesprocessen dit tilbud befinder sig. Funktionen afslører bl.a., om din kunde har underskrevet en kontrakt og om tilbuddet er blevet afvist. Når din kunde godkender dit tilbud, kan du i øvrigt konvertere det til en faktura med få klik.

Rabatter

Med denne funktion kan du nemt tilføje rabatter i et tilbud ved enten at tilføje procenter eller ved at korrigere den faste pris.

Automatik påmindelse

Med den automatiske påmindelsesfunktion kan du vælge at modtage en påmindelse, et par dage før et tilbud udløber. Funktionen agerer huskeseddel og sikrer, at du aldrig glemmer at få afsluttet vigtige handler.

Fra tilbud til faktura

Så snart dit tilbud er godkendt, kan du let ændre tilbuddet til en faktura. Funktionen sikrer, at du sparer tid på en daglige proces.

Regnskabsprogram for revisorer

Revisorer elsker regnskabsprogrammer

Billy  henvender sig til mindre virksomheder, men som revisor eller regnskabskyndig har du glæde af funktioner, som kassekladde, balance og resultatopgørelse. Således er Billy  rustet til alle former for samarbejde mellem brugere og regnskabskyndige.

 

Med Billy integrationen til Woocommerce

Kan dit regnskabsprogram Billy og din webshop overføre data mellem hinanden. Det betyder, at hver gang du modtager en ordre gennem webshop, bliver de økonomiske posteringer automatisk overført til Billy.

Med Billy integration til din kasseløsning.

 

 

 

shopbox

shopbox

 

Med Shopbox kan du tage imod betalinger i din forretning og printe kvitteringer til dine kunder.

  • NEM OPSÆTNING
  • TILPAS DINE PRODUKTER
  • TAG IMOD BETALING

Du kan tilføje alle dine produkter til Shopbox i forskellige kategorier. Det tager kun få sekunder at lave dine egne produkter og kategorier.

FJERNSTYRING

Med Shopbox behøver du ikke være til stede for at bevare overblikket.

  • LIVE OPDATERINGER
  • FLERE ENHEDER
  • ONLINE ADMINISTRATION

Transaktioner bliver sent direkte til ‘skyen’ så du har mulighed for at følge med uanset hvor du befinder dig.

Integrationer:

Shopbox & Swipp:

Swipp giver dig mulighed for at modtage mobilbetalinger fra langt de fleste danske banker. Du får direkte og integreret adgang til fremtidens betalingsform. Swipp gør også betalingen nemmere og hurtigere for dine kunder som slipper for at have pungen med i byen. Læs mere om Swipp lige her.

Shopbox & Billy:

Regnskab behøver slet ikke være så svært. Billy hjælper dig med at gemme regninger, sende fakturaer og holde styr på hvad du skylder i skat – alt sammen fra din telefon. Du har mulighed for at sende regninger direkte til kunderne, og følge med i hvordan det går med tilbagebetalingen. Du kan også koble Billy sammen med din bankkonto for bedre overblik. Læs mere om Billy lige her.

Shopbox & iZettle:

For mange forretningsejere er iZettle den perfekte løsning. Du sparer penge på hardware når du bruger deres kompakte iZettle Reader her.

Vi kan tilbyde en integrations løsning hvor vi integrerer din kasseløsning med med Billy regnskabsprogram.

Kontakt os allerede idag for at få en uforpligtende demonstration.

 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Ring 61391677.