Online kursus i wordpress. Lær wordpress når det passer dig online.

Bliv undervist på pc, tablet eller din smartphone når det passer dig.

Med dette online videokursus får du :

Adgang til et komplet undervisningsforløb der trinvis guider dig igennem hele opsætningen af din egen wordpress hjemmeside.

Alt omkring sikkerhed, og backup muligheder bliver gennemgået. Vi gennemgår hvilke plugins du har brug for,og naturligvis søgemaskine optimering.

Du får også :

Adgang til gratis at lave din egen tegnefilm. Se eksembel herunder.

 

Adgang til løbende at deltage i vores webinarer

Løbende email support.

Alt dette for kun 499. Ingen løbende udgifter, når du har betalt har du adgang til videoerne så længe du ønsker.

Du køber adgang via vores bookingside : http://booking.odsherred-regnskab.dk

 

Kurset er for dig der ønsker en hjemmeside du nemt selv vedligeholder. Der kræves ingen forkundskaber.

WordPress er markedets mest populære open source CMS! Iflg. w3techs.com bruges WordPress på 21,8% af alle hjemmesider på verdensplan og har 60,3% af markedsandelen, når det gælder open source CMS. Det er der en grund til: WordPress er enkelt at bruge, der er mange muligheder for udvidelser (over 30.000 gratis plugins), og det er relativt simpelt at tilpasse hjemmesiden til ens eget behov.

Der findes mange flere hjemmesider lavet i WordPress end i noget andet CMS i verden. Den rimelig nemme opsætning, det enorme udvalg af temaer/skabeloner (både gratis og betalte) samt de enormt mange plugins (små tilføjelsesprogrammer) gør WP til de flestes foretrukne CMS system.

Widgets og plugins.kan få dit website til at gøre næsten alt. Vil du have et nyhedsfeed, en kontaktform, et billedgalleri eller noget helt fjerde, kan du lave det med widgets og plugins. Det er f.eks. også et plugin, du installerer, hvis du vil udvide dit website til at være en webshop. Søgemaskineoptimering – eller SEO – er også meget vitigt for din hjemmesides synlighed i Google og andre søgemaksiner. Denne optimering kan du også få hjælp til via et plugin til SEO.

Back-up

I disse tider hvor man hører så meget om hjemmesider, der bliver hacket, er det utrolig vigtigt at få lavet back-up af sin WordPress hjemmeside. Det er også nødvendigt, hvis du f.eks. laver siden på et andet domæne og ønsker at flytte den over på det rigtige domæne, når sitet er deisgnet færdigt. På kurset lærer du, hvordan du laver en back-up.

Søgemaskine optimering.

vi gennemgår hvordan du søgemaskine optimerer din hjemmeside, tilføjer helt nødvendige links, samt integration til sociale medier.